En restaurang i Nygård

Hej och halloj alla härliga människor och varmt välkomna till bloggen! Restaurang Nygård är en restaurang i Nygård och idag tänkte jag skriva ett inlägg om denna härliga restaurang. Jag jobbar som byggnadsarbetare på ett bemanningsföretag och den stora fördelen med detta är att jag får resa runt en del i Sverige. Jag har varit på många ställen ifrån norr till söder i vårt avlånga land på längre eller kortare jobb och just nu är jag i Nygård. Jag bor i ett enkelt rum med begränsade möjligheter till att laga mat, så det är verkligen bra att jag har funnit restaurang Nygård, för på denna restaurang i Nygård har jag de senaste dagarna spisat både frukost, lunch och middag. Det blir lite si och så med matlagningen när man är ute på jobb och allra skönast är det att slippa laga maten, och nu när jag är här i Nygård konstaterar jag att jag aldrig tidigare funnit en restaurang någonstans, som serverar både frukost, lunch och middag. Helt enkelt suveränt för någon i min situation. Men nu är ju maten som serveras här riktigt delikat, så även för alla andra, till exempel invånare här på bygden som söker en restaurang, vill jag varmt rekommendera er att gå och äta på restaurang Nygård. Nu har jag ätit här varje dag i över en vecka och det som slår mig är att det är en sådan variation på den mat som serveras. Jag hade nog kunnat gå hit och äta dagligen i flera veckor utan att tröttna, för det är hela tiden nya spännande rätter som serveras. Med andra ord är utbudet väldigt bra, det finns kort och gott mat i alla personers olika tycken och smak. Med detta sagt om denna restaurang i Nygård, önskar jag alla min läsare en fortsatt härlig dag!