Schröder Skadeteknik AB

Hej och välkomna till mig och min blogg. ÄR det inte skönt att nästan hela denna veckan är förbi? Jag känner att jag verkligen behöver helg nu, och imorgon är sista jobbdagen innan helgen. Jag tycker om mitt jobb väldigt mycket, men ibland behöver man ha vila från det. Jag ska i alla fall berätta när jag fick hjälp med ytfräsning på min stuga då jag kände att färgen på fasaden var väldigt sliten, och jag ville få fram originalfärgen.

Ytfräsning är när man bland annat tar bort färg på trä och så vidare, och det var precis vad jag ville göra. Grejen är att den stugan har stått där väldigt länge och den såg ovårdad ut eftersom ingen har haft tid att ta hand om den. Min plan var att måla om stugan, men eftersom den flagade kände jag att det inte skulle bli fint att måla över med en ny färg, och det var då jag bestämde mig för att tillkalla någon som håller på med ytfräsning så att de kunde fixa detta åt mig. Jag tog hjälp av Schröder Skadeteknik och jag måste säga att det blev en väldig skillnad på hur stugan såg ut innan och efter de hade gjort sitt jobb. Jag funderar på att inte ens måla om den nu bara för att originalfärgen var så himla fin. Den såg mycket fräschare ut nu och jag känner att det kanske ska vara så då det ser mer naturligt ut med skogen bakom. Vi får se om jag målar om den, men troligtvis blir det inte så. Det var nog allt för nu, men ni får vänta till nästa inlägg som kommer om en vecka. Kram på er mina kära läsare.