SM Hem och Fastighetsservice

 

Hej och god eftermiddag alla kära läsare och välkommen hit in till mig på bloggen! Jag vet att jag har många följare i trakterna kring Hultsfred, Oskarshamn och Vimmerby och det här inlägget det har jag skrivit med tanke på er. Vi har haft en hel del slit med vår fastighetsservice i Vimmerby. SM Hem & Fastighetsservice har blivit vår räddare i nöden! Jo så här är det; jag bor i en bostadsrättsförening och det är inte en jättestor förening. Det är tre hus med tillhörande grönytor. För att klara av det löpande underhållet både invändigt och utvändigt med det allra mesta, förutom el och VVS så har vi tagit hjälp av det här företaget och detta var ett riktigt klokt beslut. Nu är våra hus och grönytor välskötta och detta till en helt rimlig kostnad.  

 

SM Hem & Fastighetsservice är ett företag som jag därför vill rekommendera er att anlita, så slipper ni “stå på knä” och slita ut er. Det som är så fint det är att det går att få hjälp med så många olika saker. Till exempel så har vi fått ommålat i våra trappuppgångar och det blev verkligen snyggt och fräscht. Eftersom vi är många äldre personer som bor här är det så skönt att kunna släppa taget om de här sysslorna och istället låta proffsen komma hit och ta hand om det hela. Därför tänker jag att det är bra att jag tipsar er om SM Hem & Fastighetsservice så att också ni kan få ta del av deras tjänster inom fastighetsservice i Vimmerby med omnejder. Det här tror jag nog ni tycker låter bra? Tusen tack för att ni kom in till mig på min blogg och läste!